iPad Kassa systeem in Brugge

Bent u op zoek naar een geregistreerd kassa systeem in Brugge? Zoek niet verder! Ons cloudbased kassa systeem is alles wat u nodig hebt! Maar contacteer ons gerust voor een demo ter plaatse in Brugge! Hieronder enkele voordelen & functionaliteit van ons systeem:

snelle ingave dankzij het touchscreen

de toetsen met uw menu keuzes zijn zelf instelbaar op diverse pagina’s

afdruk van bar of keuken orders op meerdere printers mogelijk

afdruk van btw kasticket met aanpasbare layout

als alleenstaand apparaat te gebruiken (geen PC nodig)

gebruik extra apparaten om per kelner bestellingen te noteren

mogelijkheid om uw iPhone of iPod als ingave toestel te gebruiken

alles gekoppeld via Wi-Fi, geen draden.

iPod, iPhone of iPad als mobiele invoer apparaat voor uw kassa

Deze gekende toestellen van Apple zijn standaard voorzien van een degelijk kleuren scherm met ‘touch’ functionaliteit (geen pennetje mee nodig). Ze hebben ook een goed werkende WiFi functionaliteit ingebouwd voor de draadloze communicatie met de kassa en bijhorende blackbox. Verder zijn ze uiterst compact en geschikt voor dagelijks gebruik. De scherm afmetingen variëren met een diameter van 4” tot 10” (een inch of duim is gelijk aan 25,4mm). Klein genoeg om in de jas of broekzak te steken.
Uiteraard zijn er ook tal van beschermtasjes beschikbaar zodat zelf een val 100cm geen probleem vormt. Door het gebruik te maken van een armbandhouder blijft een 1-hands bediening mogelijk op een iPad (mini). De bijhorende software is geschikt voor zowel links as rechtshandige kelners.

Menu