facebook

Service

Lingier Computers heeft jaren ervaring met het installeren, service bieden & ondersteunen van informatica systemen, camera’s en kassa’s in handelszaken en bedrijven.
Onze mensen komen de toestellen ter plaatse installeren. Ze zorgen ervoor dat ze naadloos in het draadloos netwerk worden geïntegreerd, de jarenlange ervaring in het netwerkbeheer garandeert u een probleemloze integratie!

Het programma op de iPad wordt in samenspraak met u en uw manier van werken, volledig geconfigureerd.

Er volgt dan een opleiding ter plaatse voor de personen die er gaan mee werken. Het programma voorziet in verschillende rechten niveaus en elke gebruiker heeft tevens zijn login code. na de installatie wordt een goede uitleg gegeven met een voorstelling van de verschillende functies, maak gebruik van de ervaring van uw installateur die u tot in de puntjes kan tonen hoe u verschillende scenario’s kunt afhandelen

Van zodra de installatie voltooid is kan u meteen aan de slag. Raakt u toch ergens in problemen kan u steeds terugvallen op onze support service. Deze is 24/7 beschikbaar en voorziet in interventie per telefoon of ter plaatse. Ook is er een regelmatige checkup voorzien waarbij gecontroleerd wordt als alles nog naar behoren werkt of als er geen software updates vereist zijn.
Onze toestellen zijn uiterst betrouwbaar maar ervaart u toch ergens een technisch probleem, dan zorgen wij voor een snelle garantie afhandeling en beschikt u intussen over een vervangtoestel zodat de onderbrekingen tot een minimum kunnen beperkt blijven.

ipad kassa
ipad Kassa Systeem - Service voor cloudbased geregistreerde kassa in Oostende, Brugge, Knokke, Torhout, Oostkamp, Merelbeke, Nieuwpoort, ... Neem contact op voor meer informatie