facebook
ipad-10de-generatie

iPad 10de generatie

Met deze jubileum editie, 10de generatie, zet Apple terug een indrukwekkende tablet in de markt. Eind 2022 werd deze 10de generatie iPad gepresenteerd. Een iPad is voor vele horeca uitbaters en winkeleigenaars nog steeds een populair toestel om als kassa te gebruiken. De prijs van een iPad overtreft al snel vele Android tablets, maar de prestaties zijn er dan ook naar. Bij een iPad worden er geen compromis gemaakt, je hebt steeds een krachtig toestel en een heel goed touch scherm.
Als kassa toestel bestaan er ook voldoende professionele Android gebaseerde systemen of mobiele toestellen zoals een betaalterminal die ook als mobiele kassa kan gebruikt worden. Neem daarvoor eens een kijkje op cloudkassa.be, maar wil je absoluut met een tablet werken, dan is een snelle iPad zeker een goede keuze. We sommen eventjes de belangrijkste kenmerken op van deze nieuwe iPad:

  • 10,9″ Liquid Retina-display met True Tone
  • A14 Bionic-chip, 6 cores en 4GB ram
  • Wifi 6
  • 2x 12‑MP camera’s
  • USB‑C‑connector

Een iPad met 64GB opslag volstaat ruimschoots om als kassa te gebruiken, je hebt deze al vanaf € 487 excl. btw. Bekijk alle details op de Apple site.

 

ipad

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan