Kassasystemen zijn zo belangrijk en onmisbaar voor uw catering bedrijf

De huidige traditionele kassa’s zijn duur in aankoop voor een catering bedrijf, niet altijd eenvoudig om up te graden en veel modellen voldoen niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassa van de overheid. Bovendien is zo’n kassa meesleuren op verplaatsing als catering veelal geen optie –
Een iPad Kassa Systeem, gebaseerd op apple toestellen waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is makkelijk in gebruik, zuinig en goedkoop in aanschaf, kunt u gewoon meenemen ter plaatse (dankzij de netwerkexpertise van Lingier Computers)verbeter uw klantenervaring voor uw catering bedrijf met het cloudbased ipad witte kassa systeem.

iPad Kassa Systeem voor restaurant, bistro, brasserie, frituur, catering, broodjeszaak, ...

Veilig & Gebruiksvriendelijk

Een bijkomend voordeel is dat het volledige beheer van uw horecabedrijf loopt over ons restaurant-management-systeem in de cloud. De iPad kassa is zeer gebruiksvriendelijk en in minder dan 5 minuten klaar voor gebruik.

Onbeperkt uitbreiden

De kassa kan eenvoudig worden uitgebreid met een onbeperkt aantal Apple apparaten en is makkelijk begeerbaar in de cloud via een computer. U kunt het aantal mobiele kassa’s dus gemakkelijk uitbreiden met een onbegrensd aantal kassa’s, printers en betaalterminals.

Effectiviteit

Effectiviteit: een veel gehoord begrip in de horeca. Optimaliseer uw bedrijf door mobiele iPad kassa’s in te zetten. Dankzij deze handterminals verwerft u efficiëntere service, tevreden gasten en een grotere omzet. Win-win-win noemen wij dat.

Betaalbaar

Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt: ‘Heel mooi allemaal, ongetwijfeld zeer effectief, maar er zullen wel hoge kosten aan verbonden zijn.’ Dan kunnen we u gerust stellen, want er zitten geen hoge kosten aan vast.
De basis software is eenmalig te betalen & de cloud kassa software is er al voor €42 per maand wanneer u reeds beschikt over een iPad is dit een kost die u niet meer moet maken, Rest er nog de Blackbox, de installatie en eventueel extra apparaten als kassalade, ticketprinters, houders…

Uw controle

Uiteraard houdt u als eigenaar of manager altijd en overal de controle: vanaf iedere PC, Apple Mac, tablet en iPhone.

Effectief

Eenvoudig en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: een iPad Kassa Systeem van Lingier is onmisbaar in ieder horecabedrijf.

Menu