facebook

Kassa systeem voor horeca

Ons cloudbased geregistreerde ipad kassasysteem is gemaakt om gebruikt te worden in Restaurants, Bistro’s, Brasserie’s, Frituren, Catering bedrijven, Broodjeszaken, Culinaire Welness, … De gebruiksvriendelijkheid en versatiliteit van ons programma staat ons toe om elk bedrijf die nood heeft aan een witte kassa te voorzien van ons handige systeem.

Kassasystemen zijn zo belangrijk en onmisbaar in uw restaurant

Het huidige traditionele kassasysteem is duur in aankoop voor een restaurant, niet altijd eenvoudig om up te graden en veel modellen voldoen niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassasystemen van de overheid.
Een iPad kassasysteem, waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is makkelijk in gebruik, zuinig en goedkoop in aanschaf, verbeter uw klantenervaring in uw restaurant!

ipad kassa systeem

Restaurant

Ons kassa systeem werkt perfect voor restaurants!

Bistro

Gebruik ons kassa systeem voor uw bistro

Brasserie

Neem uw bestellingen in uw brasserie sneller op in uw kassa met een ipad kassa systeem

Frituur

Bestel nu uw nieuwe kassa voor uw frituur

Catering

Cateraars kunnen ook beroep doen op ons iPad kassa systeem

Broodjeszaak

Gebruik ons kassa systeem voor uw broodjeszaak

snelle ingave dankzij het touchscreen

de toetsen met uw menu keuzes zijn zelf instelbaar op diverse pagina’s

afdruk van bar of keuken orders op meerdere printers mogelijk

afdruk van btw kasticket met aanpasbare layout

snelle ingave dankzij het touchscreen

gebruik extra apparaten om per kelner bestellingen te noteren

mogelijkheid om uw iPhone of iPod als ingave toestel te gebruiken

alle ingave apparaten gekoppeld via Wi-Fi, geen draden

Veilig & Gebruiksvriendelijk

Een bijkomend voordeel is dat het volledige beheer van uw horecabedrijf loopt over ons restaurant-management-systeem in de cloud. Het iPad kassasysteem is zeer gebruiksvriendelijk en in minder dan 5 minuten klaar voor gebruik.

Onbeperkt uitbreiden

Het kassasysteem kan eenvoudig worden uitgebreid met een onbeperkt aantal Apple apparaten en is makkelijk begeerbaar in de cloud via een computer. U kunt het aantal mobiele kassas dus gemakkelijk uitbreiden met een onbegrensd aantal, printers en betaalterminals.

Effectiviteit

Effectiviteit: een veel gehoord begrip in de horeca. Optimaliseer uw bedrijf door mobiele iPad kassasystemen in te zetten. Dankzij deze handterminals verwerft u efficiëntere service, tevreden gasten en een grotere omzet. Win-win-win noemen wij dat.

Betaalbaar

Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt: ‘Heel mooi allemaal, ongetwijfeld zeer effectief, maar er zullen wel hoge kosten aan verbonden zijn.’ Dan kunnen we u gerust stellen, want er zitten geen hoge kosten aan vast.
De basis software is eenmalig te betalen & de cloud kassasoftware is er al voor €42 per maand wanneer u reeds beschikt over een iPad is dit een kost die u niet meer moet maken, Rest er nog de Blackbox, de installatie en eventueel extra apparaten als kassalade, ticketprinters, houders…

Uw controle

Uiteraard houdt u als eigenaar of manager altijd en overal de controle: vanaf iedere PC, Apple Mac, tablet en iPhone.

Effectief

Eenvoudig en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: een iPad Kassasysteem van Lingier is onmisbaar in ieder horecabedrijf.

blackbox-kassa-in-de-cloud