facebook

Kassasystemen zijn zo belangrijk en onmisbaar in uw restaurant

De huidige traditionele kassa’s zijn duur in aankoop voor een restaurant, niet altijd eenvoudig om up te graden, hebben beperkte functionaliteit of voldoen niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassa van de overheid.
Een iPad,  waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is als kassa heel gemakkelijk in gebruik. Ook is een iPad kassa heel zuinig en goedkoop in aanschaf.  Verbeter de klantenervaring in uw restaurant met het cloudbased ipad kassasysteem.

ipad kassa

Veilig & Gebruiksvriendelijk

Een bijkomend voordeel is dat het volledige beheer van uw horecabedrijf loopt over ons restaurant-management-systeem in de cloud. De iPad kassa is zeer gebruiksvriendelijk en in minder dan 5 minuten klaar voor gebruik.

Onbeperkt uitbreiden

De kassa kan eenvoudig worden uitgebreid met een onbeperkt aantal Apple apparaten en is makkelijk begeerbaar in de cloud via een computer. U kunt het aantal mobiele kassa’s dus gemakkelijk uitbreiden met een onbegrensd aantal kassa’s, printers en betaalterminals.

Effectiviteit

Effectiviteit: een veel gehoord begrip in de horeca. Optimaliseer uw bedrijf door mobiele iPad kassa’s in te zetten. Dankzij deze handterminals verwerft u efficiëntere service, tevreden gasten en een grotere omzet. Win-win-win noemen wij dat.

Betaalbaar

Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt: ‘Heel mooi allemaal, ongetwijfeld zeer effectief, maar er zullen wel hoge kosten aan verbonden zijn.’ Dan kunnen we u geruststellen, want er zitten geen hoge kosten aan vast.
De cloud kassa software heeft een scherpe prijs per maand, die zich zelf terugbetaald door het rendement die u er uit haalt. Wanneer u reeds beschikt over een iPad is dit een kost die u niet meer moet maken, Rest er nog de Blackbox, de installatie en eventueel extra apparaten als kassalade, ticketprinters, plaatsing…

Uw controle

Uiteraard houdt u als eigenaar of manager altijd en overal de controle: vanaf iedere PC, Apple Mac, tablet en iPhone.
Via het rechtensysteem bepaald u tot welke modules de werknemers toegang hebben.

Effectief

Eenvoudig en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: een iPad Kassa Systeem van Lingier is onmisbaar in ieder horecabedrijf.