facebook

Kassasystemen voor een Pop-up bar

Zelfs bij een tijdelijke uitbating van een Pop-up zomerbar, beachbar of winterbar is een goede kassa onmisbaar voor een vlotte werking.
Gaat het nu over een uitbating op strandbar, kerstmarkt of andere seizoensgebonden activiteit, het gebruik van een kassa is steeds een goede aanvulling om de controle te behouden.

Een tablet of een iPad, waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is als kassa heel gemakkelijk in gebruik. Ook is een tablet kassa heel zuinig en goedkoop in aanschaf.  Verbeter de klantenervaring in uw pop-up met het cloudbased ipad kassasysteem.

kerststal-vrouw
ipad kassa
[ultimate_spacer height=”30″]

Veilig & Gebruiksvriendelijk

Een bijkomend voordeel is dat het volledige beheer van uw horecabedrijf loopt over ons restaurant-management-systeem in de cloud. De iPad kassa is zeer gebruiksvriendelijk en zeer snel klaar voor gebruik.

Wifi of 4G/5G

De cloud kassa kan eenvoudig via netwerkkabel, Wifi of een mobiele verbindingen 4G/5G worden opgezet.  Eens standaardopstelling is 1 invoertoestel en 1 printer, maar voor grotere uitbatingen kan dit uitgebreid worden met meerdere invoertoestellen en printers. Het systeem is makkelijk op te volgen in de cloud, via een computer vanop het even welke locatie. U kunt het aantal mobiele kassa’s dus gemakkelijk uitbreiden met een onbegrensd aantal kassa’s, printers en betaalterminals.

Effectiviteit

Effectiviteit: een veel gehoord begrip in de horeca. Optimaliseer uw bedrijf door mobiele kassa’s in te zetten. Dankzij deze handterminals verwerft u efficiëntere service, tevreden gasten en een grotere omzet. Win-win-win noemen wij dat.

Betaalbaar

Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt: ‘Heel mooi allemaal, ongetwijfeld zeer effectief, maar er zullen wel hoge kosten aan verbonden zijn.’ Dan kunnen we u geruststellen, want er zitten géén hoge kosten aan vast.
De cloud kassa software heeft een scherpe prijs per maand, die zich zelf terugbetaald door het rendement die u er uithaalt.
De apparatuur zelf, kan gehuurd worden op maandbasis tijdens de periode dat de pop-up actief is, inclusief installatie en 24/7 support.

Uw controle

Uiteraard houdt u als eigenaar of manager altijd en overal de controle: vanaf iedere PC, Apple Mac, tablet en iPhone.
Via het rechtensysteem bepaald u tot welke modules de werknemers toegang hebben.

Effectief

Eenvoudig en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: een iPad Kassa Systeem van Lingier is onmisbaar in ieder horecabedrijf.

[ultimate_spacer height=”20″]
beach-bar