facebook

Terrassen terug open!

Het overlegcomité heeft beslist dat de horeca terrassen terug open kunnen, als de coronacijfers niet verslechteren.
Vanaf 8 mei kunnen de horeca uitbaters na een lange periode van sluiting, hun terrassen terug in gebruik nemen, weliswaar met een aantal voorwaarden.
Een belangrijke voorwaarde is dat er niet met zelfbediening mag gewerkt worden, er moet aan tafel besteld worden. De vraag daarbij is, “kan uw huidig kassasysteem met bestellingen aan tafel werken?”

Worden uw bestellingen nog steeds opschreven?

Oudere kassa systemen zijn niet voorzien om te werken met mobiele ingave, de orders kunnen niet aan tafel worden opgenomen. De bestelling wordt dan op een notitieblokje of misschien zelfs een bierkaartje genoteerd, om vervolgens te worden ingegeven op de centrale kassa. Op die manier gaat er veel kostbare tijd verloren en is er ook een aanzienlijke kans op fouten bij het noteren en ingeven.
Ook is er geen interactiviteit bij manuele opname aan tafel. Als de kelner een mobiel ingave toestel gebruikt is dat een ander verhaal. Bijvoorbeeld als een klant een steak besteld, wordt ook automatisch de bakwijze en sauskeuze gevraagd. Als zoiets manueel verwerkt wordt, zal dit mogelijks vergeten geraken bij minder ervaren personeel.

Verhoog uw rendement

Als de bestellingen aan tafel worden ingegeven, wordt er ook zeer efficient gewerkt, er kunnen meerdere tafels na elkaar ingeven worden. Deze bestellingen komen al direct bij de bar en keuken terecht. Intussen ruimt de kelner wat tafels af en kan hij vervolgens direct zijn bestellingen meenemen die reeds klaar staan.

Kunnen in uw zaak de orders nog steeds niet mobiel worden ingegeven?
Aarzel niet langer vraag een demo van ons uiterst gebruiksvriendelijk en krachtig kassa systeem, of gebruik onze offerte aanvraag.

aan tafel, corona, mobiel, terras

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan