facebook
bezorging-fiets

Horeca activiteiten tijdens de corona crisis

Op 13 maart werd beslist dat alle horecazaken geen bezoekers meer mogen ontvangen, dit alvast tot en met 3 april 2020. Als alternatief op technische werkloosheid schakelen sommige restaurantuitbaters over op het bezorgen van klaargemaakte gerechten. Uiteraard dient het kassasysteem hierop afgesteld te worden. Het btw-percentage bij afhaling en levering van gerechten is dan 6% in plaats van de gebruikelijke 12%. Ook de manier van het ingeven van orders en het verwerken is verschillend dan bij een bestelling aan tafel. Bij een levering ter plaatse moeten de gegevens van de klant bijgehouden worden en wordt er allicht een tijdstip afgesproken.
Veel bestaande kassa’s zijn daar niet op voorzien en bijgevolg zien de horeca uitbaters geen andere oplossing dan hun zaak volledig te sluiten.

Uiteraard kan het ook anders, met onze ipad kassa kan u perfect het afhalen en leveren van gerechten bijhouden en correct verwerken maar daar stopt het niet bij. Het online bestellen van gerechten wordt steeds populairder. Intussen zijn er diverse platformen waar u per regio gerechten kan bestellen om zelf af te halen of te laten leveren aan huis. Denk bijvoorbeeld aan de websites van www.takeaway.com, www.deliveroo.be en www.uber-eats.com waar u kan kiezen uit diverse gerechten van de horecazaken in uw buurt.

Als u via deze of andere platformen uw gerechten aanbiedt, dan kunnen deze automatisch verwerkt worden in uw ipad kassasysteem. De klant besteld een gerecht naar keuze en enkele tellen later rolt de opdracht uit uw keukenprinter!
Ook uw menulijst voor de leveringen wordt automatisch bijgewerkt op de diverse verkoopplatformen waarmee u samenwerkt.
Dat zijn ongetwijfeld stevige voordelen waarmee heel rendabel kan gewerkt worden.

Als steun aan de horeca uitbaters bieden we deze delivery optie (koppeling tussen de order website en de ipad kassa) tijdelijk gratis aan.
Voor bestaande klanten is dit voor een periode van 3 maanden, voor nieuwe installatie’s zelf 6 maanden.

Mogelijks werkt u totaal niet met leveringen of afhaling maar wilt u toch investeren in een ipad kassasysteem voor een vlotte en snelle mobiele ingave? Na de verplichte sluiting wordt er immers een flinke drukte verwacht, u kan maar beter goed voorbereid zijn.
Voor nieuwe installaties is er een flinke korting voorzien op het kassa materiaal.
Vraag een demo (op afstand) of een offerte.

 

corona, delivery, levering, takeaway

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan